logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Haarlem // Teambuilding Haarlem
Groepsuitje Haarlem

Teambuilding Haarlem

Teambuidling voor een all-in prijs

Een dag vol met teambuilding activiteiten in Haarlem. Samenwerken en voornamelijk uitdagingen aangaan. Iedereen leert elkaar beter kennen in de sfeervolle en historische stad Haarlem. Tijdens de diverse activiteiten legt u de basis voor een goede samenwerking binnen uw bedrijf.

Haarlem is de ideale locatie voor uw teambuilding programma. De ervaren begeleiders van Uitjes en Eten zullen er samen met u voor zorgen dat uw programma geheel naar wens verloopt. Daarnaast betekent teambuilding voor Uitjes en Eten natuurlijk ook lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Hieronder vindt u een selectie van onze teambuilding programma´s in Haarlem. Klik hier voor een volledig overzicht.

Teambuilding Outdoor

Teambuilding Outdoor

Met Teambuilding Outdoor ga je met elkaar de uitdaging aan en wordt je samen een topteam. De kracht van het collectief zal snel zichtbaar zijn. Teambuilding Outdoor is het ondernemen van speciaal geselecteerde opdrachten waarbij iedereen zijn grenzen verlegd en de andere teamleden inspireert. De dag zal worden afgesloten met een heerlijke BBQ en een drankje.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig bedrijfsuitje. Op de rat zelf na weet niemand wie de rat is. Het is de bedoeling dat de teamspelers de leuke opdrachten proberen te winnen en dat de rat de boel stiekem saboteert. Sluwigheid en plezier in combinatie met een verrukkelijk driegangen menu staan centraal tijdens dit dagje uit.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Minute to Win it

Minute to Win it

Minute to Win it is groepsuitje met hilarische en diverse behendigheidsspelletjes in met durf, concentratie, sensatie en humor. Probeer de opdrachten foutloos op te lossen en laat je tegenstander je niet afleiden. Wie gaat er met de felbegeerde Minute to Win it trofee naar huis? Natuurlijk wordt het uitje gecombineerd met een heerlijk diner.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een uitje met enerverend teamspellen waarbij vele spellen worden door gewisseld met een lekker diner. Tijdens dit gezellige groepsuitje strijden de diverse teams om de fantastisch lelijke DinerSlag Bokaal.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Lipdub Maken

Lipdub Maken

Onder begeleiding van een professionele cameraman en begeleiding gaan jullie als bedrijf een geweldige Lipdub of videoclip maken. Kom gezamenlijk tot een nummer en leef je helemaal uit. Jullie kiezen een popsong en gaan vervolgens vol overgave een show neerzetten. Een Lipdub Maken is de uitgelezen kans om een super middag te lachen, te gieren en te brullen. En niet te vergeten, lekker te eten en drinken!

Vanaf € 33,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Den Haag bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Uitjes en Eten doet dit door heel Nederland. Op zoek naar een andere perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje? Kijkt u ook eens op de sites over groepsuitjes in Volendam, teamuitjes in Groningen of afdelingsuitje in Breda.

Bedrijfsuitjes Haarlem

Personeelsuitje Haarlem

Als u opzoek bent naar een personeelsuitje in Haarlem bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Wij kunnen voor u en uw personeel een geheel verzorgt uitje organiseren. Wij zullen alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Haarlem

De rijke historie en veel verschillende monumenten maken Haarlem de perfecte locatie voor een groepsuitje. Een uitje als bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal er met zijn ervaren begeleiders een geweldige dag maken.

Puzzeltocht Haarlem

Wilt een groepsuitje of bedrijfsuitje in Haarlem organiseren? Uitjes en Eten is een expert in het maken van puzzeltochten. Gedurende een uitstapje door Haarlem ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier.Natuurlijk worden de puzzeltochten gecombineerd met overheerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Haarlem zijn; Bikken en Klikken, Wie is de Rat, Escape in the City en nog vele andere.

GPS tocht Haarlem

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om de stad te ontdekken met een GPS. U gaat zelf op pad met de GPS en komt langs de mooiste bezienswaardigheden van Haarlem. Onze uitjes zijn in combinatie met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team zal er winnen en neemt dus de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Haarlem

Bent u op zoek naar een leuke teambuilding activiteit in Haarlem? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het juiste adres. Bij Uitjes en Eten kunt u rekenen op plezier, gezelligheid, sportiviteit, heerlijk eten en drinken en een goede begeleiding.