logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Haarlem // Puzzeltocht Haarlem
Groepsuitje Haarlem

Puzzeltocht Haarlem

Puzzeltoch voor een all-in prijs

Uitjes en Eten organiseert graag uw puzzeltocht of speurtocht. Haarlem is een historische stad dat omringt is door vele grachtjes en singels en daardoor ook de ideale plaats voor een puzzeltocht. Uitjes en Eten verzorgt diverse originele unieke puzzeltochten aan, altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Tijdens de puzzeltochten van Uitjes en Eten ziet u de mooiste en meest historische plekjes van Haarlem. Een puzzeltocht ouderwets? Bij Uitjes en Eten zeker niet.

Voorbeelden van puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn; Fotopuzzeltocht Haarlem, Wie is de Rat, StadsGamen en The Ball.The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een hilarisch en uniek bedrijfsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden er diverse creatieve opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
GPS tocht Haarlem

GPS tocht / Puzzeltocht

Tijdens de GPS menutocht wordt u op pad gestuurd met een GPS en digitale camera. Het is de bedoeling dat de teams diverse opdrachten uitvoeren en oplossen. Een hele gezellige puzzeltocht door het prachtige Haarlem. Daarnaast geniet u van een heerlijk 3 gangen diner in diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Foto puzzeltocht / Bikken en Klikken

Een onbezorgde stadstocht door Haarlem terwijl jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera proberen te voltooien. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig Puzzeltocht. Op de rat zelf na weet niemand wie de rat is. Het is de bedoeling dat de teamspelers de leuke opdrachten proberen te winnen en dat de rat de boel stiekem saboteert. Sluwigheid en plezier in combinatie met een verrukkelijk driegangen menu staan centraal tijdens dit dagje uit.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Stadsgamen Haarlem

StadsGamen

Uitdagend, intellectueel en prikkelend. Al deze factoren hebben betrekking op de puzzeltocht StadsGamen in Haarlem. Alle teams maken gebruik van SMS, GPS, MP3 speler en een digitale camera. Tussendoor wordt er in diverse restaurants een heerlijk 3 gangenmenu geserveerd.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Toeristen vinden Haarlem gezellig, sfeervol en aantrekkelijk. In 2010 behoort Haarlem dan ook tot de top drie van meest sfeervolle steden van Nederland. Dit is het gevolg van de vele tevreden toeristen die een (zeer) positief beeld hebben van de binnenstad van Haarlem. In Haarlem is dan ook veel te doen en te zien.

Zo heeft Haarlem 22 hofjes, maar ook het oudste hofje van Nederland, namelijk het Hofje van Bakenes uit 1395. Naast de verschillende hofjes beschikt Haarlem ook over veel verschillende monumenten. In de binnenstad van Haarlem vindt u onder andere de Grote of Sint-Bavokerk, de Vleeshal en het stadhuis. Daarnaast heeft Haarlem ook verschillende grote bouwwerken die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen. U kunt hierbij denken aan de Toneelschuur, de Patronaat en de nieuwbouw van de Stadsschouwburg. Al deze verschillende elementen zorgen ervoor dat Haarlem een mooie en historische stad is om eens te bezoeken.

Door deze verschillende historische en moderne elementen is Haarlem dé stad om een gezellige en leuke puzzeltocht te organiseren. De medewerkers van Uitjes en Eten helpen u hier graag bij. Wij bieden verschillende bedrijfsuitjes waarbij de ouderwetse puzzeltocht in een nieuw jasje wordt aangeboden. Een puzzeltocht op de step, op de fiets of per voet, het is allemaal mogelijk in Haarlem. Tijdens deze puzzeltocht worden zeker de vele verschillende historische panden en hofjes niet vergeten.

Bedrijfsuitjes Haarlem

Personeelsuitje Haarlem

Als u opzoek bent naar een personeelsuitje in Haarlem bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Wij kunnen voor u en uw personeel een geheel verzorgt uitje organiseren. Wij zullen alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Haarlem

De rijke historie en veel verschillende monumenten maken Haarlem de perfecte locatie voor een groepsuitje. Een uitje als bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal er met zijn ervaren begeleiders een geweldige dag maken.

Puzzeltocht Haarlem

Wilt een groepsuitje of bedrijfsuitje in Haarlem organiseren? Uitjes en Eten is een expert in het maken van puzzeltochten. Gedurende een uitstapje door Haarlem ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier.Natuurlijk worden de puzzeltochten gecombineerd met overheerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Haarlem zijn; Bikken en Klikken, Wie is de Rat, Escape in the City en nog vele andere.

GPS tocht Haarlem

HHet is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om de stad te ontdekken met een GPS. U gaat zelf op pad met de GPS en komt langs de mooiste bezienswaardigheden van Haarlem. Onze uitjes zijn in combinatie met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team zal er winnen en neemt dus de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Haarlem

Bent u op zoek naar een leuke teambuilding activiteit in Haarlem? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het juiste adres. Bij Uitjes en Eten kunt u rekenen op plezier, gezelligheid, sportiviteit, heerlijk eten en drinken en een goede begeleiding.