logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Haarlem // Personeelsuitje Haarlem
Groepsuitje Haarlem

Personeelsuitje Haarlem

Personeelsuitje voor een all-in prijs

Mogelijkheden genoeg in de prachtige stad Haarlem. De stad is uitermate geschikt voor een geweldig en onvergetelijk personeelsuitje. De mooie oude gebouwen en de gezellige pleinen zorgen voor veel sfeer.

Uitjes en Eten biedt u een groot aanbod van allerlei verschillende uitjes. Het ene programma nog leuker dan de ander. Bij deze uitjes hoort natuurlijk ook lekker eten. Uitjes en Eten regelt ook dit voor u.

Wij nemen de taak van het organiseren van een uitje van u over. U hoeft u nergens meer druk om te maken, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Op de dag van het uitje zal de begeleider van Uitjes en Eten de hele dag voor u klaar staan!

Hieronder vindt u een aantal van onze personeelsuitjes in Haarlem. Klik hier voor meer personeelsuitjes in Haarlem..

Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een onbezorgde stadstocht door Haarlem terwijl jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera proberen te voltooien. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Levend Stratego in Rotterdam

Levend Stratego

Levend Stratego is een ontzettend meeslepend stadsspel waarbij je als team samenwerkt en op zoek gaat naar de vlag van de tegenstander. Met Levend Stratego ontdekt u prachtige mooie plekken in de Haarlemse stad door middel van vele doe- en denkactiviteiten. Na dit onvergetelijke personeelsuitje zal de winnaar naar huis gaan met de felbegeerde trofee.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig personeelsuitje. Er is namelijk niemand die weet wie de Rat is. Hoe listig is de ze Rat en lukt het hem om zijn team te laten verliezen. List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend personeelsuitje of groepsuitje in Haarlem. Weerwolven Dinerspel is een geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een hilarisch en uniek bedrijfsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse creatieve opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een enerverend teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit bedrijfsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Een personeelsuitje in Haarlem? Voor Uitjes en Eten is dit geen probleem. Wij verzorgen graag de gehele dag voor u. Van ontvangst tot afsluiting en van activiteit tot catering, wij regelen het allemaal voor u.

Bedrijfsuitjes Haarlem

Personeelsuitje Haarlem

Als u opzoek bent naar een personeelsuitje in Haarlem bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Wij kunnen voor u en uw personeel een geheel verzorgt uitje organiseren. Wij zullen alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Haarlem

De rijke historie en veel verschillende monumenten maken Haarlem de perfecte locatie voor een groepsuitje. Een uitje als bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal er met zijn ervaren begeleiders een geweldige dag maken.

Puzzeltocht Haarlem

Wilt een groepsuitje of bedrijfsuitje in Haarlem organiseren? Uitjes en Eten is een expert in het maken van puzzeltochten. Gedurende een uitstapje door Haarlem ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier.Natuurlijk worden de puzzeltochten gecombineerd met overheerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Haarlem zijn; Bikken en Klikken, Wie is de Rat, Escape in the City en nog vele andere.

GPS tocht Haarlem

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om de stad te ontdekken met een GPS. U gaat zelf op pad met de GPS en komt langs de mooiste bezienswaardigheden van Haarlem. Onze uitjes zijn in combinatie met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team zal er winnen en neemt dus de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Haarlem

Bent u op zoek naar een leuke teambuilding activiteit in Haarlem? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het juiste adres. Bij Uitjes en Eten kunt u rekenen op plezier, gezelligheid, sportiviteit, heerlijk eten en drinken en een goede begeleiding.