logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Haarlem // Groepsuitjes
Groepsuitje Haarlem

Groepsuitje Haarlem

Groepsuitje voor een all-in prijs

Bent u opzoek naar een mooie locatie voor uw groepsuitje? Zoek dan niet langer verder en kies voor een geheel verzorgde dag in Haarlem. Alles is mogelijk en Uitjes en Eten denkt volledig met u mee. Een vriendenuitje, groepsuitje of familie-uitje? Het kan allemaal.

Haarlem is een stad waar veel is te doen. Door de rijke geschiedenis beschikt de stad over vele prachtige monumenten. De Grote of Sint Bavokerk, het stadhuis en de vele hofjes, grachten en singels. Haarlem heeft naast deze aspecten nog veel meer te bieden. Ontdek het zelf.

Specialist in groepsuitjes

Uitjes en Eten is een expert in het organiseren van personeelsuitjes en groepsuitjes. Wij regelen niet alleen de activiteiten maar zorgen ook voor de catering. Daarnaast zorgen wij dat alles is geregeld en dat u niet meer hoeft om te kijken, u kunt heerlijk genieten.

Bent u al nieuwsgierig geworden of er een groepsuitje voor u tussen zit? Hieronder vindt u een aantal groepsuitjes die wij aanbieden in Haarlem. Voor meer Haarlemse groepsuitjes klikt u hier.

Minute to Win it

Minute to Win it

Minute to Win it is groepsuitje met hilarische en diverse behendigheidsspelletjes in met durf, concentratie, sensatie en humor. Probeer de opdrachten foutloos op te lossen en laat je tegenstander je niet afleiden. Wie gaat er met de felbegeerde Minute to Win it trofee naar huis? Natuurlijk wordt het uitje gecombineerd met een heerlijk diner.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een onbezorgde stadstocht door Haarlem terwijl jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera proberen te voltooien. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig bedrijfsuitje. Op de rat zelf na weet niemand wie de rat is. Het is de bedoeling dat de teamspelers de leuke opdrachten proberen te winnen en dat de rat de boel stiekem saboteert. Sluwigheid en plezier in combinatie met een verrukkelijk driegangen menu staan centraal tijdens dit dagje uit.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Voor een enerverend en spannend groepsuitje in Haarlem hebben we het Weerwolven Dinerspel. dit is een ontzettend geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een hilarisch en uniek bedrijfsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse creatieve opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van overheerlijk eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een uitje met enerverend teamspellen waarbij vele spellen worden door gewisseld met een lekker diner. Tijdens dit gezellige groepsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Haarlem heeft heel veel te bieden en is daarom ook de perfecte locatie voor een groepsuitje. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familiedag, vriendenuitje of vrijgezellenfeest. In Haarlem is alles mogelijk. Laat u verrassen door deze mooie stad en ontdek de vele hofjes, monumenten, grachten en singels. Maar natuurlijk worden de vele nieuwe en historische panden niet vergeten.

Tijdens uw groepsuitje komt u zeker langs de Grote Markt en ziet u al gelijk een aantal historische panden van Haarlem. Op de Grote Markt staat de prachtige Sint-Bavokerk. Maar daarnaast ziet u daar een schitterend rechthoekig gebouw met kantelen en torens, dit is het stadhuis. Voorheen stond hier een jachtslot van de Graven van Holland. Op de Grote Markt vindt u ook de Hoofdwacht. Dit gebouw komt uit de 13e eeuw en is daarmee één van de oudere monumenten van de stad. Naast deze opvallende gebouwen zijn er nog veel meer historische panden te bewonderen in Haarlem. Dit maakt Haarlem dan ook uitermate geschikt voor een leuk, origineel en gezellig groepsuitje.

Bedrijfsuitjes Haarlem

Personeelsuitje Haarlem

Als u opzoek bent naar een personeelsuitje in Haarlem bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Wij kunnen voor u en uw personeel een geheel verzorgt uitje organiseren. Wij zullen alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Haarlem

De rijke historie en veel verschillende monumenten maken Haarlem de perfecte locatie voor een groepsuitje. Een uitje als bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal er met zijn ervaren begeleiders een geweldige dag maken.

Puzzeltocht Haarlem

Wilt een groepsuitje of bedrijfsuitje in Haarlem organiseren? Uitjes en Eten is een expert in het maken van puzzeltochten. Gedurende een uitstapje door Haarlem ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier.Natuurlijk worden de puzzeltochten gecombineerd met overheerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Haarlem zijn; Bikken en Klikken, Wie is de Rat, Escape in the City en nog vele andere.

GPS tocht Haarlem

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om de stad te ontdekken met een GPS. U gaat zelf op pad met de GPS en komt langs de mooiste bezienswaardigheden van Haarlem. Onze uitjes zijn in combinatie met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team zal er winnen en neemt dus de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Haarlem

Bent u op zoek naar een leuke teambuilding activiteit in Haarlem? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het juiste adres. Bij Uitjes en Eten kunt u rekenen op plezier, gezelligheid, sportiviteit, heerlijk eten en drinken en een goede begeleiding.