logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Haarlem // GPS tocht Haarlem
Groepsuitje Haarlem

GPS tocht Haarlem

GPS tocht voor een all-in prijs

Een GPS tocht door het sfeervolle Haarlem is niet alleen een stukje lopen met een GPS apparaat in uw hand. Samen met uw teamgenoten zal u langs verschillende satellietpunten lopen waar u getest wordt op uw denkvermogen door verschillende vragen en uiteenlopende opdrachten te beantwoorden. Dit is zeker geen topsport, maar een fantastisch route door het geschiedenisrijke Haarlem. Uitjes en Eten verzorgd uw dagje uiteraard in combinatie met lekker eten en drinken in diverse restaurant.Klik hier voor meer informatie over de GPS tochten in Haarlem.Wie is het Zwijntje Haarlem

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een teamontdekkingstocht door de stad Haarlem waarbij je met GPS en een digitale camera de stad ontdekt. Tijdens de tocht door Haarlem worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen. Uitermate geschikt voor teambuilding.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Budget Uitje Haarlem

Budget Uitje

Kies een van de leuke stadsuitjes in Haarlem en eindig vervolgens in een sfeervol Italiaans restaurant met een 2 gangen diner. Ontdek de stad met 1 van de volgende programma's: Bikken en Klikken, Wie is de Rat, GPS Menutocht, Crazy 88 en nog vele andere. De ontdekkingstocht door de stad Haarlem zit vol met verrassende foto opdrachten en daarnaast ook nog vele doe-, en denkactiviteiten.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
GPS tocht Haarlem

GPS menutocht

Gedurende de GPS Menutocht nemen de teams het tegen elkaar op door met behulp van de GPS en een digitale camera verschillende opdrachten op te lossen. Een leuke en spannende GPS tocht door Haarlem in combinatie met lekker eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Stadsgamen Haarlem

StadsGamen

Een andere leuke GPS tocht door Haarlem is StadsGamen. StadsGamen is uitdagend, prikkelend en zeker ook intellectueel. De verscheidene teams maken gebruik van GPS, SMS, MP3 speler en een digitale camera. Gedurende het StadsGamen wordt er lekker gegeten en gedronken in diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Haarlem bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Uitjes en Eten doet dit door heel Nederland. Op zoek naar een andere perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje? Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Amsterdam, groepsuitjes in Utrecht, teamuitjes in Rotterdam of afdelingsuitje in Alkmaar.

Bedrijfsuitjes Haarlem

Personeelsuitje Haarlem

Als u opzoek bent naar een personeelsuitje in Haarlem bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Wij kunnen voor u en uw personeel een geheel verzorgt uitje organiseren. Wij zullen alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Haarlem

De rijke historie en veel verschillende monumenten maken Haarlem de perfecte locatie voor een groepsuitje. Een uitje als bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal er met zijn ervaren begeleiders een geweldige dag maken.

Puzzeltocht Haarlem

Wilt een groepsuitje of bedrijfsuitje in Haarlem organiseren? Uitjes en Eten is een expert in het maken van puzzeltochten. Gedurende een uitstapje door Haarlem ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier.Natuurlijk worden de puzzeltochten gecombineerd met overheerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Haarlem zijn; Bikken en Klikken, Wie is de Rat, Escape in the City en nog vele andere.

GPS tocht Haarlem

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om de stad te ontdekken met een GPS. U gaat zelf op pad met de GPS en komt langs de mooiste bezienswaardigheden van Haarlem. Onze uitjes zijn in combinatie met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team zal er winnen en neemt dus de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Haarlem

Bent u op zoek naar een leuke teambuilding activiteit in Haarlem? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het juiste adres. Bij Uitjes en Eten kunt u rekenen op plezier, gezelligheid, sportiviteit, heerlijk eten en drinken en een goede begeleiding.